Music

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΟ ΑΡΝΙ

ΥΛΙΚΑ


1 1/2 ΚΙΛΟ ΖΥΓΟΥΡΙ (ΟΧΙ ΜΠΟΥΤΙ)
2  ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΑ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


 ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ  ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΨΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΧΝΑ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΕΛΑΤΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΓΙΑ 1 1/2 -2 1/2 ΩΡΕΣ .ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΕΓΝΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ.                                                  ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!