ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

700 γρ. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕΤΡΙΑ Ή ΧΟΝΤΡΑ
2 ΧΟΥΦΤΕΣ ΤΥΡΙ ΞΥΣΤΟ
3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
8-10 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
ΛΙΓΗ ΝΤΟΜΑΤΑ Ή ΠΕΛΤΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟΥΝ, ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ(ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ).
   ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ-ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΩΣΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ.
ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ,ΧΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΘΥΝΟΥΝ ΛΙΓΟ.ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ,ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΕΩΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 2-3 ΒΡΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.!

ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!