ΓΛΥΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ



ΥΛΙΚΑ
250γραμ.(1 1/2 φλυτζ.τσαγιού)ΒΟΥΤΗΡΟ Ή ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ.
200γραμ.(1φλυτζ.τσαγιού)ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
40γραμ.(5 κουτ.σούπας)ΚΟΝΙΑΚ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ
50 γραμ.(5 κούτ.σούπας)ΚΑΚΑΟ ΓΙΩΤΗΣ 
250γραμ.ΜΠΙΣΚΟΤΑ
100 γραμ.ΚΑΡΥΔΙΑ (προαιρετικά)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ , ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΞΘΕΙ,ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ Ή ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΚΟΡΜΟ.ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ . ΚΟΒΕΤΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

Σχόλια