ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.700γρ.
ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
1/2 φλιτζ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 κ.σ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ
ΛΙΓΟ ΞΕΡΟ ΘΥΜΑΡΙ
1 ΚΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
2 ΓΕΜΑΤΑ κ.γ ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ

1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 κ.γ ΠΕΣΤΟ  ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ(ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ)
1 κ.γ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ,ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ,ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΥΟΥΣ . ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ  Η ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΟΔΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΣΤΟ,ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
                                                                                           ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Σχόλια