ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ

2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
500 γρ.ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
200 γρ. ΓΡΑΒΙΕΡΑ
200 γρ.ΓΚΟΥΝΤΑ
2 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ,8 ΛΙΑΣΤΕΣ  ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 κ.γ ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΤΟ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΨΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ  ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΙΦΤΗ,ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΟ  ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΛΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.

Σχόλια