ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΥΛΙΚΑ

2 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΑΛΑΤΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΞΙΔΙ ΛΕΥΚΟ
1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ ΡΑΦΙΝΕ
ΧΥΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΙΠΕΡΙ(ΛΕΥΚΟ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ                                           ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ.ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ  ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ 2 ,ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 5-6 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ 3.
       ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ,ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ(ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ,ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΛΕΜΟΝΙ)ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΠΗΧΤΗ ΚΡΕΜΑ,ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΣΤΟ 2,ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ 0,ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΜΕΣΩΣ Ή ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.                                                                              ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Σχόλια