ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

160 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΑΡΑΜΑΣ
160 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΨΙΧΑ ΨΩΜΙΟΥ(ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟΥ)
1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ ΡΑΦΙΝΕ
ΧΥΜΟΣ  1-2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
                                                                                             
ΑΝ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΞΑΛΜΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ,ΤΟΝ ΣΤΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛ ΤΟΥ  ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ.ΜΟΥΣΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ 1.ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ 5-5 ΣΤΡΟΦΕΣ ,ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ 2 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΜΕΝΟ ΨΩΜΙ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ,ΕΝΑΛΛΑΞ  ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ 3  ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ 3-2-1-0.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ , ΤΡΙΨΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΥΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ.ΤΗ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ .ΤΗ ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ.                                          ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ

Σχόλια