ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με σαλτσα ντοματα.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ.

800 γρ.ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑ
1 ΑΒΓΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΛΙΓΑ ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΛΙΓΟ ΚΥΜΙΝΟ
1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΥΤΕΡΟ ΤΣΙΛΙ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.


ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

6 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
 ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
4 κ.σ ΞΙΔΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
6 κ.σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 κ.σ ΖΑΧΑΡΗ
1 κ. ΑΛΑΤΙ.
ΛΙΓΟ ΦΡΕΣΚΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΣΤΥΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ,ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ , ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΤΟ ΤΣΙΛΙ,ΟΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ,ΤΟ ΑΒΓΟ,ΤΟ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ . ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ .ΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ , ΤΑ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΡΑΓΑΝΑ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ,ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΙΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ . ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ
ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ,ΤΟ ΞΙΔΙ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΛΩΣΕΙ.


ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.


(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ).

Σχόλια