1)ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ.
ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 250 γρ.ΕΛΑΦΡΥ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ 1/2(ΜΙΣΟ)
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ ,1/4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
ΕΛΙΕΣ ,1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ.
ΣΙΓΟΒΡΑΣΤΕ,ΑΝΑΚΑΤΩΝΤΑΣ,1 ΛΕΠΤΟ.ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ
ΠΟΛΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
2)ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΕ.
ΛΙΩΣΤΕ 50 γρ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΡΙΞΤΕ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΡΟΚΡΕΜΜΥΔΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΗ , 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΞΥΔΙ,1/2 ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΥΒΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΙΛΙ.ΒΡΑΣΤΕ ΑΝΑΚΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.
ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 250 γρ.ΕΛΑΦΡΥ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ 1/2(ΜΙΣΟ)
ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ ,1/4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
ΕΛΙΕΣ ,1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ.
ΣΙΓΟΒΡΑΣΤΕ,ΑΝΑΚΑΤΩΝΤΑΣ,1 ΛΕΠΤΟ.ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ
ΠΟΛΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
2)ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΕ.
ΛΙΩΣΤΕ 50 γρ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΡΙΞΤΕ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΡΟΚΡΕΜΜΥΔΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΗ , 1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΞΥΔΙ,1/2 ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΥΒΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΙΛΙ.ΒΡΑΣΤΕ ΑΝΑΚΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!