ΠΙΤΣΑ ΙΤΑΛΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ

480 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΥΜΗ ΨΩΜΙΟΥ(ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑ)
80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ
ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ
ΝΤΟΜΑΤΑ ΩΜΗ
ΛΑΔΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΙΑΤΟΥ,ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ,ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΛΩΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΟΥΣ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ 3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ. ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΑΝ ΛΑΓΑΝΑ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ.

                                                          ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ.

Σχόλια