Music

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTO BELLO

ΥΛΙΚΑ


1 κιλο μανιτάρια Porto Bello
1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.τ.γ. μουστάρδα
2 κ.τ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.τ.γ. άσπρο πιπέρι
αλάτι
πιπέρι
                                                                                    
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια απο τα κοτσάκια και τα καθαρίζουμε (οχι με νερό) με μια χαρτοπετσέτα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για να φτιάξουμε την μαρινάδα.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί και περιχύνουμε με την μαρινάδα.
Καλύπτουμε με διαφάνεια και τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 15' μέχρι τα μανιτάρια να ψηθούν καλά.
Αν τα ψήσουμε στη σχάρα, τοποθετούμε τα μανιτάρια σε αλουμινόχαρτο ένα ένα και προς το τέλος τα βάζουμε να ακουμπούν απ' ευθείας στην σχάρα ώστε να δημιουργηθούν ραβδώσεις.


ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.
ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!